Hämta macOS Catalina 10.15.3 uppdatering

Systemkrav: macOS Catalina 10.15.2

Filstorlek: 2,99 GB

Hämta

macOS Catalina 10.15.3-uppdateringen förbättrar stabilitet, tillförlitlighet och säkerhet hos din Mac och rekommenderas för alla användare.

Den här uppdateringen:

• Optimerar gammahanteringen för låga grånivåer på Pro Display XDR vid arbete med SDR-arbetsflöden i macOS.

• Förbättrar prestanda vid videoredigering av flera strömmar HEVC- och H.264-kodad 4K-video på 16-tums MacBook Pro (2019).

Mer information om den här uppdateringen finns på https://support.apple.com/HT210642Mer information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen finns på https://support.apple.com/HT201222

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어