Mac OS X 10.6.7-uppdatering 1.0 för iMac (tidigt 2011)

Systemkrav:

• Mac OS X 10.6.7

Filstorlek: 382,56 MB

Hämta

Mac OS X 10.6.7-uppdatering för iMac rekommenderas för alla användare av iMac från tidigt 2011. Den innehåller allmänna korrigeringar i Mac OS X Snow Leopard med förbättringar inom stabilitet, kompatibilitet, prestanda och säkerhet för din Mac, bland annat buggfixar som:

• Förbättrar tillförlitligheten för Tillbaka till min Mac

• Löser ett problem med att överföra filer till vissa SMB-servrar

• Löser ett antal mindre problem med Mac App Store

• Löser en del mindre problem med FaceTime

• Löser problem med grafikstabilitet och 3D-prestanda

• Förbättrar kompatibilitet med externa skärmar

• Förbättrar stöd för Thunderbolt-enheter

För mer information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen, gå till http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=sv_SE.

Språk som stöds:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어