Boot Camp-verktyg för uppgradering till Windows 7

Systemkrav:

• Vista 32

• Vista 64

Hämta

Använd Boot Camp-verktyget för Windows 7-installationsverktyg för uppgradering när du uppgraderar från Vista till Windows 7. Det här verktyget demonterar den skrivskyddade Macintosh-volymen på ett säkert sätt på Microsoft Vista.

Vill du ha mer information om denna uppdatering kan du gå till http://support.apple.com/kb/TS3172?viewlocale=sv_SE.

Du måste först godkänna programlicensavtalet innan du kan hämta eller använda denna uppdatering: Programlicensavtal

Språk som stöds:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어