MacBook Air EFI Firmware-uppdatering 2.8

Systemkrav:

• OS X Mountain Lion 10.8.5 & later

• OS X Mavericks 10.9.2 & later

• MacBook Air (11-inch, Mid 2013 or Mid 2014) with SMC 2.12f35 or later

• MacBook Air (13-inch, Mid 2013 or Mid 2014) with SMC 2.13f7 or later

Filstorlek: 4,8 MB

Hämta

Den här uppdateringen rekommenderas för MacBook Air (mitten av 2013 och tidigt 2014).

Den förbättrar tillförlitligheten vid uppvaknande från viloläge och start när vissa USB- och Thunderbolt-enheter är anslutna.

Uppdateringen löser även ett sällsynt minnesproblem som kan göra att datorn ibland startar om. Den löser även ett problem som kan göra att den inbyggda skärmen inte går in i viloläge när en extern skärm är ansluten och datorn kör Windows via Boot Camp.

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어