Boot Camp 3.2 för Windows 32 bit

Systemkrav:

• Windows XP

• Vista 32bit-SP2

• Win7-32bit

• Boot Camp 3.1

Filstorlek: 280,28 MB

Hämta

Den här uppdateringen ger stöd för grafikkortet ATI-Radeon HD 5870, Apples USB-Ethernetadapter, MacBook Air SuperDrive och åtgärdar allvarliga problem.

Den här uppdateringen rekommenderas starkt för alla som använder Boot Camp 3.1. Mer information om den här uppdateringen finns på följande webbplats: http://www.apple.com/se/support/bootcamp/.

Språk som stöds:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어