Hämta - macOS High Sierra 10.13.2 kombo-uppdatering

Filstorlek: 3,02 GB

Hämta

macOS High Sierra 10.13.2-uppdateringen förbättrar stabiliteten, kompatibiliteten och säkerheten hos din Mac och rekommenderas för alla användare.

Den här uppdateringen:

• Förbättrar kompatibiliteten med vissa USB-ljudenheter från tredje part.

• Förbättrar VoiceOver-navigeringen vid visning av PDF-dokument i Förhandsvisning.

• Förbättrar kompatibiliteten hos punktskriftsdisplayer när de används med Mail.

Mer information om säkerhetsinnehållet i Apples programuppdateringar finns på https://support.apple.com/sv-se/HT201222

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어