MacBook Air EFI Firmware-uppdatering 2.9.1

Systemkrav:

• OS X 10.9.2 eller senare

Filstorlek: 4,3 MB

Hämta

Den här uppdateringen ersätter EFI Firmware-uppdatering 2.9 och rekommenderas för MacBook Air (mitten av 2011). Uppdateringen löser ett problem som kunde göra att datorn kunde ta längre än väntat att vakna upp från viloläge. Den löser även ett sällsynt problem som kunde orsaka att fläktarna går på högsta hastighet när datorn har vaknat upp från viloläget.

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어