iMac Graphics Update

Systemkrav:

• OS X Yosemite 10.10.3 (14D131+)

Filstorlek: 722 KB

Hämta

Den här uppdateringen åtgärdar ett problem som kan leda till att iMac-datorer sluta svara vid visning av väldigt stora JPEG-filer.

Berörda modeller:

• iMac (Retina 5K, 27-tums, sent 2014)

• iMac (21,5-tums, sent 2013)

• iMac (27-tums, sent 2013)

Du hittar mer information om den här uppdateringen på http://support.apple.com/kb/HT204779?viewlocale=sv_SE

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어