Hämta - macOS Catalina 10.15.2 kombo-uppdatering

Systemkrav: macOS Catalina 10.15

Filstorlek: 4,59 GB

Hämta

macOS Catalina 10.15.2-uppdateringen förbättrar stabilitet, tillförlitlighet och prestanda hos din Mac och rekommenderas för alla användare.

Den här uppdateringen innehåller följande buggfixar och förbättringar:

Musik

• Återskapar kolumnbläddrarvyn för hantering av musikbiblioteket.

• Åtgärdar ett fel som kan förhindra att bildmaterial till album visas.

• Löser ett problem som kan nollställa inställningarna för musikequalizern under uppspelning.

iTunes Remote

• Ger stöd för att använda en iPhone eller iPad till att fjärrstyra programmen Musik och TV på en Mac.

Bilder

• Åtgärdar ett fel som kan leda till att det verkar saknas stöd för en del .AVI- och .MP4-filer.

• Löser ett problem som förhindrar att nyligen skapade mappar visas i albumvyn.

• Åtgärdar ett problem som kan orsaka att sorterade bilder i ett album skrivs ut eller exporteras i fel ordning.

• Löser ett problem som förhindrar att zoomverktyget för beskärning fungerar i förhandsvisningen för en utskrift.

Mail

• Åtgärdar ett fel som kan leda till att Mail-inställningarna öppnas med ett tomt fönster.

• Löser ett problem som kan förhindra att kasserade mejl hämtas genom att ångra kasseringen.

Övrigt

• Förbättrar tillförlitligheten vid synkronisering av böcker och ljudböcker till iPad eller iPhone via Finder.

• Löser ett problem med påminnelser som kan hamna i fel ordning i den smarta listan Idag i programmet Påminnelser.

• Åtgärdar ett problem som kan orsaka långsamma reaktioner på tangenttryckningar i programmet Anteckningar.

Mer information om den här uppdateringen finns på https://support.apple.com/HT210642

Mer information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen finns på: https://support.apple.com/HT201222

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어