Borttagningsverktyg för Flashback

Systemkrav: OS X Lion without Java installed

Filstorlek: 356 K

Hämta

Den här uppdateringen tar bort de vanligaste varianterna av sabotageprogrammet Flashback. Uppdateringen innehåller samma borttagningsverktyg för sabotageprogram som Java för OS X 2012-003.

Uppdateringen rekommenderas för alla Mac-användare som inte har Java installerat.

Mer information om den här uppdateringen hittar du på http://support.apple.com/kb/HT5246?viewlocale=sv_SE

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어