MacBook Air SMC Firmware-uppdatering v1.6

Systemkrav:

• OS X 10.8 eller senare

Filstorlek: 663 KB

Hämta

Den här uppdateringen aktiverar Power Nap-stöd på MacBook Air (mitten av 2011) och rekommenderas för alla användare som kör OS X 10.8 eller senare.

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어