iMac EFI Firmware-uppdatering 1.7

Systemkrav:

• Mac OS X 10.6.8

• OS X Lion 10.7 eller senare

Filstorlek: 3,69 MB

Hämta

Den här uppdateringen gör Lion-återställning tillgängligt via en Internetanslutning. Den innehåller även korrigeringar som förbättrar kompatibilitet med Apple Thunderbolt Display och prestanda med Thunderbolt-hårddiskläge på iMac (tidigt 2011).

Mer information om Lion-återställning finns på http://www.apple.com/se/macosx/recovery/.

iMac EFI-uppdateringen kommer att uppdatera den fasta EFI-programvaran på din iMac. När iMac startar om kommer en grå skärm att visas med ett statusfält som visar hur uppdateringen fortlöper. Det kommer att ta flera minuter för uppdateringen att slutföras. Det går inte att använda iMac medan uppdateringen pågår och strömmen får inte stängas av.

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어