iMac EFI Firmware-uppdatering 1.9

Systemkrav:

• OS X Lion 10.7.3

Filstorlek: 3,77 MB

Hämta

Den här uppdateringen löser flera problem och förbättrar stabiliteten hos iMac (mitten 2011) och rekommenderas för alla användare.

Den här uppdateringen förbättrar pålitlighet vid start över nätverk, löser ett problem som kan förhindra HDCP-autentisering efter omstart, och löser ett problem med val av startskiva när en USB-lagringsenhet ansluts när datorn är igång.

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어