MacBook Air SMC Firmware-uppdatering v1.9

Systemkrav:

• OS X 10.6.8

• OS X 10.7.5

• OS X 10.8.2 eller senare

Filstorlek: 1,09 MB

Hämta

Den här uppdateringen rekommenderas för MacBook Air (mitten av 2012 och 2013).

Uppdateringen löser ett sällsynt problem som kan göra att batteriet plötsligt slutar fungerar, att systemet inte känner av batteriet eller att systemet hänger sig när batteriets laddning sjunker under en procent.

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어