Mac OS X-uppdatering 10.5.1

Systemkrav:

• Mac OS X 10.5

Filstorlek: 110 MB

Hämta

Uppdateringen 10.5.1 rekommenderas för alla användare av Mac OS X Leopard. Den innehåller allmänna korrigeringar i operativsystemet med förbättringar inom stabilitet, kompatibilitet och säkerhet för din Mac.

För mer information om den här uppdateringen, gå till Om Mac OS X 10.5.1 Update.

För mer information om säkerhetsuppdateringar, gå till Säkerhetsuppdateringar från Apple.

Språk som stöds:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어