macOS Catalina 10.15.6 uppdatering

Systemkrav:

macOS 10.15.5

Filstorlek: 2,99 GB

Hämta

macOS Catalina 10.15.6 förbättrar säkerheten och tillförlitligheten hos din Mac.

• Lägger till ett nytt alternativ som optimerar videoströmning på HDR-kompatibla bärbara Mac-datorer så att batteritiden förbättras.

• Löser ett problem som leder till att datornamnet kan ändras efter installation av en programuppdatering.

• Åtgärdar ett problem som leder till att vissa USB-möss och -styrplattor kan förlora anslutningen.

En del funktioner kanske inte är tillgängliga i alla regioner eller på alla Apple-enheter.

Mer information om den här uppdateringen finns på https://support.apple.com/HT210642

Mer information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen finns på https://support.apple.com/HT201222

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어