Mac Pro EFI Firmware-uppdatering 1.5

Systemkrav:

• Mac OS X 10.6.4

Filstorlek: 1,96 MB

Hämta

Den här uppdateringen rekommenderas för alla Mac Pro-modeller (mitten av 2010) och åtgärdar följande:

• Löser ett problem som förhindrade att lösenordsförfrågan för fast programvara visades.

• Löser ett problem som förhindrade att BootPicker visas om Ethernet är anslutet till ett nätverk utan DHCP.

Slutför uppdateringen av fast programvara genom att vänta tills datorn har installerat klart och stängts av. Håll in strömbrytaren tills strömstatuslampan börjar blinka, eller du hör en lång ljudsignal, och släpp sedan strömbrytaren. En grå skärm med en Apple-logotyp och ett statusfält visas medan uppdateringen pågår. När uppdateringen är klar startar Mac Pro som vanligt.

Viktigt: Uppdateringen kan ta några minuter. Dra inte ur strömsladden och försök inte att starta om, stänga av eller använda datorn medan uppdateringen pågår.

Uppdateringar av EFI- och SMC-programvara för Intel-baserade Mac-datorer

Språk som stöds:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어