Hämta - Kombinerad OS X Mountain Lion-uppdatering 10.8.5

Systemkrav: OS X Mountain Lion v10.8

Filstorlek: 831,13 MB

Hämta

Uppdateringen 10.8.5 rekommenderas för alla användare av OS X Mountain Lion och innehåller förbättringar för din Macs stabilitet, kompatibilitet och säkerhet, bland annat:

• Löser ett problem som kan förhindra att Mail visar brev.

• Förbättrar prestanda för filöverföringar med AFP via 802.11ac-Wi-Fi.

• Löser ett problem som kan förhindra att skärmsläckaren startar automatiskt.

• Förbättrar tillförlitligheten för Xsan.

För mer information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen, gå till http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=sv_SE.

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어