Hämta Swift 5 Runtime Support för kommandoradsverktyg

Systemkrav: Paketet kan hämtas till alla macOS-versioner, men det måste bara installeras på macOS 10.14.3 och tidigare.

Filstorlek: 3,2 MB

Hämta

Med början från Xcode 10.2 kan Swift 5-kommandoradsprogram som du bygger kräva tillgång till Swift 5 Runtime Support-biblioteken som är inbyggda i macOS. Dessa bibliotek följer med i operativsystemet med början från macOS Mojave 10.14.4. Om programmen körs på tidigare macOS-versioner måste det här paketet installeras för att ge tillgång till de Swift 5-bibliotek som krävs. Paketet krävs inte för appar med grafiska användargränssnitt.

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어