Hämta - iPhoto 9.4.3

Systemkrav:

• OS X Lion 10.7.5

• OS X Mountain Lion 10.8.3

Filstorlek: 730,91 MB

Hämta

Nyheter i version 9.4.3

• Bilder kan nu raderas från Min bildström genom att dra dem till papperskorgen

• Bilder kan nu exporteras från Bildström via kommandot Exportera i Arkiv-menyn

• Bilder i RAW-format som importerats manuellt från Min bildström är nu redigerbara

• Åtgärdar en bugg som kunde leda till att manuellt roterade bilder visades utan rotering när de delades via Bildström

• Åtgärdar ett problem som kunde leda till att iPhoto oväntat avslutades vid synkronisering till Facebook

• Löser ett problem som kunde leda till att kalendertext visades med fel typsnittsstorlek så att beställningar avbröts

• Åtgärdar ett problem som kunde leda till att böcker fick ett felaktigt sidantal när dubbelsidiga uppslag omarrangerats

• Förbättrar stabiliteten

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어