Boot Camp 2.2 för Windows

Systemkrav:

• Windows XP

• Windows Vista SP2

• Boot Camp 2.1 måste vara installerat innan denna uppdatering görs

• För Windows Vista måste Windows Vista Service Pack 2 vara installerat innan denna uppdatering görs.

Filstorlek: 23,87 MB

Hämta

Om du har en Intel-baserad Mac och det finns PC-program som du behöver använda kan du göra det med Boot Camp. Du måste ha en kopia av Microsoft Windows men Boot Camp är inkluderad i Mac OS X Leopard. Inställningen är enkel och rättfram - precis som du förväntar dig av Mac.

Uppdateringen löser problem med Apples styrplatta och stänger av den röda lysdioden för digitala ljudporten på bärbara datorer då den inte används. Det inkluderas även stöd för Apple Magic Mouse och trådlöst tangentbord. Den är enbart avsedd för användning med Microsoft Windows XP och Microsoft Windows Vista på en Mac-dator med Boot Camp.

Krav

• Boot Camp 2.1 måste vara installerat innan denna uppdatering görs.

• För Windows Vista måste Windows Vista Service Pack 2 vara installerat innan denna uppdatering görs.

Du kan hitta mer information på denna webbplatsen: http://www.apple.com/se/support/bootcamp/

Språk som stöds:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어