Boot Camp-uppdatering 3.1 (Windows 64 bit)

Systemkrav:

• Windows XP

• Windows Vista SP2

• Boot Camp 3.0

Filstorlek: 380,73 MB

Hämta

Den här uppdateringen ger stöd för Microsoft Windows 7 (Home Premium, Professional och Ultimate), löser problem med Apples styrplatta, stänger av ljuduttagets röda lysdiod på bärbara datorer när det inte används, och innehåller stöd för Apples trådlösa tangentbord och Magic Mouse.

Den här uppdateringen rekommenderas för alla som använder Boot Camp 3.0. För mer information om den här uppdateringen, gå till http://www.apple.com/se/support/bootcamp/.

Språk som stöds:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어