Hämta macOS Catalina 10.15.1 uppdatering

Systemkrav: macOS Catalina 10.15

Filstorlek: 4,53 GB

Hämta

macOS Catalina 10.15.1-uppdateringen innehåller fler och uppdaterade emojier, stöd för AirPods Pro, Säker HomeKit-video, HomeKit-kompatibla routrar och nya integritetsinställningar för Siri samt buggfixar och förbättringar.

Emojier

• Fler än 70 nya eller uppdaterade emojier som omfattar djur, mat, aktiviteter, nya hjälpmedelsemojier, könsneutrala emojier och hudtonsval för paremojier.

AirPods

• Introducerar stöd för AirPods Pro.

Hem-appen

• Säker HomeKit-video gör det möjligt att privat spela in, lagra och titta på krypterad video från dina säkerhetskameror samt upptäcker personer, djur och fordon.
  • Med HomeKit-kompatibla routrar kan du styra hur dina HomeKit-tillbehör kommunicerar via internet eller i hemmet.
  • Ger stöd för AirPlay 2-kompatibla högtalare i scenarier och automatiseringar.

Siri

• Du kan använda integritetsinställningar till att styra om du vill hjälpa till att förbättra Siri och diktering genom att tillåta att Apple lagrar ljud från dina interaktioner med Siri och diktering.
  • Alternativ för att radera Siri- och dikteringshistorik från Siri-inställningarna.

Den här uppdateringen innehåller även följande buggfixar och förbättringar:

• Återskapar möjligheten att visa filnamn i vyn Alla bilder i Bilder.
  • Återskapar möjligheten att filtrera efter favoriter, bilder, videor, redigeringar och nyckelord i vyn Dag i Bilder.
  • Löser ett problem som ledde till att Meddelanden endast skickade en enda notis när alternativet för att upprepa notiser var aktiverat.
  • Löser ett problem som gjorde att Kontakter öppnades med den sist öppnade kontakten istället för kontaktlistan.
  • Löser problem som kan uppstå i programmet Musik vid visning av spellistor inuti mappar och nyligen tillagda låtar i listan Låtar.
  • Förbättrar tillförlitligheten vid flytt av databaser från iTunes-biblioteket till programmen Musik, Podcaster och TV.
  • Åtgärdar ett problem som ledde till att hämtade objekt inte syntes i mappen Hämtningar i programmet TV.

Mer information om den här uppdateringen finns på https://support.apple.com/HT210642

Mer information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen finns på: https://support.apple.com/HT201222

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어