Hämta macOS Catalina 10.15.5 uppdatering

Systemkrav: macOS Catalina 10.15.4

Filstorlek: 3,0 GB

Hämta

macOS Catalina 10.15.5 introducerar hantering av batterihälsan i inställningspanelen Strömsparare för bärbara datorer, ett alternativ som styr automatisk framhävning av videorutor i FaceTime-gruppsamtal och reglage som finjusterar den inbyggda kalibreringen i Pro Display XDR. Uppdateringen förbättrar även stabilitet, tillförlitlighet och säkerhet hos din Mac.

Hantering av batterihälsa

• Hantering av batterihälsan hjälper till att maximera batteriets livslängd i bärbara Mac-datorer.

• Inställningspanelen Strömsparare visar nu batteriets skick och rekommenderar service om batteriet behöver det.

• Alternativ för att avaktivera hantering av batterihälsa.

Mer information finns på https://support.apple.com/HT211094

Inställning av framhävning i FaceTime

• Alternativ som styr automatisk framhävning i FaceTime-gruppsamtal så att videorutor inte ändrar storlek när en deltagare pratar.

Finjustering av kalibreringen i Pro Display XDR

• Reglage som finjusterar den inbyggda kalibreringen i Pro Display XDR genom att justera vitpunkt och luminans för en exakt matchning med dina egna skärmkalibreringsmål.

Den här uppdateringen innehåller även buggfixar och andra förbättringar.

• Löser ett problem som kan förhindra att Påminnelser skickar notiser för återkommande påminnelser.

• Åtgärdar ett problem som kan förhindra att lösenord anges på inloggningsskärmen.

• Löser ett problem med Systeminställningar som kunde fortsätta att visa en notisbricka trots att en uppdatering har installerats.

• Löser ett problem med den inbyggda kameran som ibland inte upptäckts när den ska användas efter att ett videokonferensprogram har använts.

• Åtgärdar ett problem för Mac-datorer med Apple T2-säkerhetskrets där de interna högtalarna ibland inte visas som ett ljudutmatningsalternativ i inställningspanelen Ljud.

• Löser ett stabilitetsproblem vid överföring och hämtning av mediefiler från iCloud-bildbibliotek när datorn är i viloläge.

• Åtgärdar ett stabilitetsproblem vid överföring av stora mängder data till RAID-volymer.

• Löser ett problem med hjälpmedelsinställningen Minska rörelse som inte minskade hastigheten på animeringar i FaceTime-gruppsamtal.

En del funktioner kanske inte är tillgängliga i alla regioner eller på alla Apple-enheter.

Mer information om den här uppdateringen finns på https://support.apple.com/HT210642

Mer information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen finns på: https://support.apple.com/HT201222

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어