Safari 1.2

Systemkrav:

• Mac OS X

• Version OS X 10.3 - 10.3.8

Filstorlek: 7 MB

Hämta

Safari 1.2 ger bättre kompatibilitet med webbplatser och webbprogram genom ökat stöd för standarder, lägger till stöd för autentisering av personliga certifikat och fungerar med Java 1.4.2 för webbplatser som använder LiveConnect för kommunikation mellan JavaScript- och Javaappletprogram.

Uppdateringen innehåller också förbättrad stabilitet, möjlighet att navigera på webbsidor enbart med tangentbordet och att återuppta avbrutna filhämtningar.

Språk som stöds:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어