Hämta - iTunes 12.4.3 för Windows (64-bitars – för äldre videokort)

Systemkrav:

• Windows 7 eller senare

• 64-bitarsversioner av Windows 7 och Windows 8 kräver ett installationsprogram på 64 bitar för iTunes. Mer information finns på www.itunes.com/se/download

• 400 MB ledigt hårddiskutrymme

• Stöd för skärmläsare kräver Window-Eyes 7.2 eller senare. Mer information om hjälpmedelsfunktioner i iTunes finns på www.apple.com/se/accessibility

• iTunes är nu ett 64-bitarsprogram för 64-bitarsversioner av Windows 8 och 7. En del bildeffekter från tredje part är eventuellt inte längre kompatibla med den här versionen av iTunes. Kontakta utvecklaren för en uppdaterad bildeffekt som är kompatibel med iTunes 12.1 eller senare

• Tillgängligheten för iTunes i molnet, iTunes-matchning och iTunes Radio kan variera från land till land

Filstorlek: 134,6 MB

Hämta

Denna iTunes-installerare är endast avsedd för Windows 7 och senare på 64-bitars system som inte har stöd för videouppspelning i iTunes med äldre videokort och videokort med låg kapacitet. Använd bara det här installationsprogrammet om du visades till den här sidan av varningsmeddelandet nedan i iTunes 12.2 eller senare. Om installationsprogrammet används på fel system kan det hindra datorn från att hämta rätt iTunes-installerare i framtiden.”

Om du inte redan har gjort det provar du först att använda det rekommenderade installationsprogrammet. http://www.apple.com/se/itunes/download/

Om du visades till den här sidan av en varning i iTunes följer du dessa steg:

1. Hämta iTunes-installeraren till ditt Windows-skrivbord

2. Leta reda på filen iTunes64Setup.exe och kör installationsprogrammet genom att dubbelklicka på filen

3. Installera på det vanliga sättet. Ditt iTunes-bibliotek påverkas inte.

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어