Hämta - Stödprogramvaran Boot Camp 5.1.5769

Systemkrav:

• Stödprogramvaran Boot Camp 5.1.5769

• iMac (Retina-skärm 5K, 27 tum, sent 2014)

• Mac mini (sent 2014)

Filstorlek: 542,3 MB

Hämta

Denna hämtning innehåller stödprogramvara för Windows (Windows-drivrutiner) som du måste ha för att kunna köra 64-bitars versioner av Windows 7, Windows 8 och Windows 8.1 på en Mac-dator.

Mer information om vilka operativsystem som stöds på olika Mac-system finns här: http://support.apple.com/sv-se/HT204048

• Den hämtningsbara filen är en ZIP-fil. Om den inte packas upp automatiskt packar du upp den genom att dubbelklicka.
  • Dubbelklicka på Boot Camp 5-mappen.
  • Kopiera hela innehållet i ZIP-filen till roten på ett USB-minne eller en hårddisk som är formaterad med filsystemet FAT
  • När du kör Windows letar du upp mappen Boot Camp på USB-enheten som du skapade i steg 3 och dubbelklickar så att den öppnas.
  • Dubbelklicka på setup när du vill börja installera Boot Camp-programvaran.
  • När du uppmanas att tillåta ändringar klickar du på Ja och följer anvisningarna på skärmen.
  • Installationen kan ta några minuter. Avbryt inte installationsprocessen. När installationen är klar klickar du på Slutför i dialogrutan som visas.
  • En dialogruta för omstart av systemet visas. Klicka på Ja för att slutföra installationen.

Om du vill få mer information om Boot Camp klickar du här: www.apple.com/se/support/bootcamp

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어