Hämta macOS High Sierra 10.13.2

Systemkrav: Den här uppdateringen rekommenderas till alla Mac-datorer som kör macOS High Sierra 10.13.1. För alla andra datorer som kör macOS High Sierra, installera istället uppdateringen till 10.13.2 via mjukvaruuppdateringar på Mac App Store.

Filstorlek: 2,08 GB

Hämta

Uppdateringen macOS High Sierra 10.13.2 förbättrar Mac-datorns stabilitet, säkerhet och kompatibilitet, och rekommenderas till alla användare.

Den här uppdateringen:

• Förbättrar kompatibiliteten med vissa USB-ljudenheter från tredje part

• Förbättrar VoiceOver-navigering vid förhandsvisning av PDF-dokument i Förhandsvisning

• Förbättrar kompatibiliteten för punktskriftsskärmar med Mail

Besök https://support.apple.com/sv-se/HT201222 om du vill ha information om säkerhetsinnehållet i uppdateringar från Apple.

Den här uppdateringen rekommenderas till alla Mac-datorer som kör macOS High Sierra 10.13.1. För alla andra datorer som kör macOS High Sierra, installera istället uppdateringen till 10.13.2 via mjukvaruuppdateringar på Mac App Store.

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어