Hämta iTunes 12.8.2 för Mac

Systemkrav:

Hårdvara:

• Mac-dator med Intel-processor

• Uppspelning av 720p HD-video, en iTunes LP eller iTunes Extras kräver en 2,0 GHz Intel Core 2 Duo-processor eller snabbare

• Uppspelning av 1080p HD-video kräver en 2,4 GHz Intel Core 2 Duo-processor eller snabbare och 2 GB RAM-minne

• Uppspelning av iTunes LP eller iTunes Extras kräver en skärmupplösning på minst 1024 x 768; 1280 x 800

• Internetanslutning för att använda Apple Music, iTunes Store och iTunes Extras

• Apples kombinationsenhet eller SuperDrive för att skapa cd-skivor med ljud- eller MP3-filer eller säkerhetskopior; även vissa cd-RW-spelare som inte är från Apple kan fungera. Låtar från Apple Music-katalogen kan inte brännas till en cd-skiva.

Mjukvara:

• macOS-version 10.11.4 eller senare

• 400 MB ledigt hårddiskutrymme

• Tillgängligheten för Apple Music, iTunes Store och iTunes-matchning kan variera beroende på land

• Provperioden för Apple Music kräver registrering

Filstorlek: 275,9 MB

Hämta

Den här uppdateringen löser ett problem som kan hindra iTunes från att spela upp media till AirPlay-högtalare från tredje part. Den omfattar även mindre förbättringar av appen och prestanda.

Användare med 10.10.5 hämtar iTunes 12.8.1 här

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어