Om du inte ser ditt rabatterade prenumerationspriserbjudande

Om du har problem med att se ett rabatterat pris när du prenumererar på en app eller tjänst via App Store försöker du med följande steg:

Kontrollera att du är berättigad

En apputvecklare kan erbjuda en rabatterad prenumeration som kräver att du prenumererar på något annat för att få den rabatten. Se till att du uppfyller alla villkor för det rabatterade prenumerationspriset som apputvecklaren har definierat. Erbjudanden kan vara tillgängliga under en begränsad tid. Läs användarvillkoren för att säkerställa att enheten eller prenumerationen som du försöker köpa är berättigad till erbjudandet.

Behöver du hjälp med att hitta villkoren för erbjudandet kan du kontakta apputvecklaren.

Om du vill ha hjälp med en kampanj för en Apple-prenumeration läser du om vad du ska göra.

Om du använder Familjedelning

Prenumerationer som delas från andra medlemmar i din familjedelningsgrupp gör dig inte berättigad att se det rabatterade priset på ett erbjudande vid köptillfället. Samma person måste prenumerera på båda prenumerationerna för att få det rabatterade priset.

Om du redan får ett rabatterat pris

Du ser alltid bara det lägsta priset som är tillgängligt för dig, även om du är berättigad till flera rabatter på samma prenumeration.

Uppdatera mjukvaran på din enhet

Om du fortfarande inte ser ditt rabatterade pris på prenumerationserbjudandet uppdaterar du till den senaste versionen av iOS eller iPadOS, macOS, watchOS eller tvOS. Försök sedan att prenumerera igen.

Varför steg mitt prenumerationspris?

Om du säger upp en annan prenumeration som krävdes för att få rabatt kommer din rabatterade prenumeration att förnyas till fullt pris. Om du begär återbetalning av en prenumeration som krävdes för att få rabatt, ska du återprenumerera på den beroende prenumerationen till fullt pris innan den löper ut för att inte förlora åtkomst till något innehåll. Du kan kontrollera om du får några rabatter från en prenumeration innan du avbryter i Inställningar.

Om utvecklaren höjer priset på sin prenumeration för alla så blir du meddelad innan det händer.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.