Konfigurera Exchange ActiveSync på iPhone, iPad eller Apple Vision Pro

När du lägger till ditt Exchange ActiveSync-konto kan du synkronisera Mail, Kontakter, Kalender, Påminnelser och Anteckningar med din Apple-enhet.

Om du inte är på en bekant plats måste du inaktivera Skydd för stulen enhet på iOS innan du konfigurerar ett Exchange-konto och sedan aktivera det igen efter installationen.

Lägga till ett Exchange-konto

• Tryck på Inställningar > Mail > Lägg till konto > Microsoft Exchange på iPhone eller iPad.

• Tryck på Inställningar > Appar > Mail > Lägg till konto > Microsoft Exchange på Apple Vision Pro.

Tryck på Konton > Lägg till konto om du lägger till ett annat konto.

Ange e-postadressen

Ange din e-postadress och tryck på Nästa. Du kan också ange en kontobeskrivning.

iphone-xs-ios13-settings-account-add-exchange-steps-crop

Ansluta till din Exchange-server

När du har angett e-postadressen väljer du Logga in eller Konfigurera manuellt.

Tryck på Logga in för att hitta din Exchange-kontoinformation automatiskt. Om ditt konto använder modern autentisering vägleds du genom ett anpassat arbetsflöde för autentisering.

Tryck på Konfigurera manuellt för att ställa in kontot med standardautentisering. Ange e-postlösenordet och tryck på Nästa. Du kan även bli uppmanad att ange ytterligare serverinformation. Den får du från Exchange Server-administratören.

iphone-xs-ios13-settings-account-add-exchange-server-steps-crop

Synkronisera innehållet

Du kan synkronisera Mail, Kontakter, Kalender, Påminnelser och Anteckningar. När du är klar trycker du på Spara.

iphone-xs-ios13-settings-account-add-exchange-save-steps-crop

Redigera dina Exchange-inställningar

1. Öppna enhetens inställningar:

• Tryck på Inställningar > Mail > Konton på iPhone eller iPad.

• Tryck på Inställningar > Appar > Mail > Konton på Apple Vision Pro.

2. Välj Exchange-kontot.

Du kan också ställa in automatiska svar och ändra hur ofta du vill att Mail ska synkroniseras. Ändra de avancerade inställningarna genom att trycka på ditt kontonamn för att ändra inställningar såsom SSL och S/MIME.

Läs mer

Läs mer om iOS-distribution.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.