De här iCloud.com-funktioner finns i webbläsaren på enheten

Läs om vilka iCloud.com-funktioner som du kan använda från din webbläsare på din iPad eller en dator, och vilka som finns tillgängliga på din iPhone.

På din iPad eller dator

När du loggar in på iCloud.com med din iPad, Mac-dator eller Windows-dator får du tillgång till de här funktionerna:

• Bilder

• iCloud Drive

• Anteckningar

• Mail

• Kalendrar

• Kontakter

• Påminnelser

• Pages, Numbers eller Keynote1

• Hitta

• Kontoinformation

Har du iCloud+ har du också tillgång till Göm min e-postadress och Anpassad e-postdomän.2

Läs mer om iCloud+

På din iPhone

När du loggar in på iCloud.com med en iPhone med ditt Apple-ID kan du visa eller hantera Bilder, Anteckningar och Påminnelser samt några av dina kontoinställningar. Du kan också hitta eller låsa enheter med Hitta.

Om du loggar in på iCloud.com med din iPhone kan du komma åt följande funktioner:

• Bilder

• iCloud Drive

• Anteckningar

• Mail

• Påminnelser

• Pages, Numbers eller Keynote1

• Hitta

• Kontoinformation

Har du iCloud+ har du också tillgång till Göm min e-postadress och Anpassad e-postdomän.2

Läs mer om iCloud+

Behöver du ytterligare hjälp?

• iCloud.com fungerar bäst med Safari för de senaste versionerna av iOS, iPadOS och macOS, eller med de senaste versionerna av Firefox, Google Chrome, Edge eller Opera för Windows.

• Om du inte har en iPhone, iPad eller Mac kan du ändå använda funktionerna genom endast webbaserad åtkomst till iCloud genom att gå till iCloud.com på en dator eller surfplatta.

1. Pages, Numbers och Keynote finns endast på datorn. Dokument, kalkylark och presentationer är skrivbara i iOS och iPadOS.

2. Alla funktioner är inte tillgängliga i alla länder eller regioner.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.