Så tar du bort meddelanden på din iPhone

I Meddelanden på iOS 16, iPadOS 16.1, macOS Ventura eller senare kan du ta bort ett meddelande i upp till två minuter efter att du har skickat det.

Dra tillbaka meddelanden på din iPhone eller iPad med iOS 16 eller senare

1. I Meddelanden trycker du på en konversation.

2. Tryck länge på meddelandet som du vill dra tillbaka.

3. Tryck på Ångra skicka.

Tryck länge på ett meddelande i iOS 16 eller senare för att visa alternativet Ångra skicka.

Meddelandet försvinner och meddelandet Du drog tillbaka ett meddelande visas. Du kan dra tillbaka ett iMessage i upp till två minuter efter att du har skickat det.

När du drar tillbaka ett meddelande visas meddelandet ”Du drog tillbaka ett meddelande” längst ned i konversationen.

Dra tillbaka ett meddelande på Mac

För att du ska kunna dra tillbaka meddelanden måste alla i konversationen använda iMessage med iOS 16, iPadOS 16.1, macOS Ventura eller senare. Om du ångrar ett meddelande till någon med en äldre version av iOS, iPadOS eller macOS kan din kontakt fortfarande se meddelandet.