Om du inte kan hitta husdjur i albumet Personer och husdjur i Bilder

Vänta tills din iPhone, iPad eller Mac har slutfört indexeringen av bilder och videor på dina husdjur. Läs vad du kan göra om husdjur fortfarande inte visas i albumet Människor och husdjur.

Från och med iOS 17, iPadOS 17 och macOS Sonoma känner appen Bilder igen husdjursbilder och -videor i bildbiblioteket och placerar dem i albumet Personer och husdjur.

Följande steg måste slutföras på enheten för att bilder och videor på husdjur ska visas i det här albumet:

1. Indexera bildbiblioteket.

2. Hitta bilder på husdjur.

Din iPhone eller iPad måste vara låst och ansluten till ström under tiden som bilderna och videorna detekteras. Appen Bilder på din Mac kan bara detektera bilderna när du inte använder appen. Beroende på vilka uppgifter som körs i bakgrunden och storleken på bildbiblioteket kan processen gå snabbt eller ta upp till några dagar att slutföra.

Medan appen Bilder detekterar bilder på husdjur visas ett meddelande med texten ”Hittar personer …” i albumet Personer och husdjur. Albumet har fortfarande etiketten Personer istället för Personer och husdjur tills processen är klar och husdjuren på dina bilder har hittats.

Åtgärda felaktiga identifieringar, ta bort personer eller husdjur och gör mer med albumet Personer och husdjur i Bilder