Slå på eller av Blickfång på din iPad

Använd Blickfång för att ändra storlek på fönster så att de ser ut som du vill, se flera överlappande fönster i en enda vy, tryck för att växla mellan appar och mer.

Slå på eller av Blickfång

1. Öppna Kontrollcenter genom att svepa nedåt från skärmens övre högra hörn.

2. Tryck på Blickfång-knappenIngen bildtext för bild.

En iPad med Kontrollcenter öppet och knappen Blickfång vald.

Du kan också aktivera eller inaktivera Blickfång från appen Inställningar:

1. Öppna appen Inställningar.

2. Tryck på Multitasking och gester.

3. Välj Blickfång för att aktivera Blickfång. För att inaktivera väljer du Av eller Split View & Slide Over för att använda multitask på ett annat sätt.

En iPad som visar inställningarna för multitasking och gester med Blickfång valt.

Läs om hur du använder Blickfång på din iPad

iPad-modeller som stöder Blickfång

Du kan använda Blickfång på följande iPad-modeller:

• iPad Pro 12,9-tum (3:e generationen och senare)

• iPad Pro 11 tum (1:a generationen och senare)

• iPad Air (5:e generationen)

Med iPadOS 16.2 eller senare kan du använda Blickfång för att flytta appar och fönster till en extern skärm

• iPad Pro 12,9 tum (5:e generationen och senare)

• iPad Pro 11 tum (3:e generationen och senare)

• iPad Air (5:e generationen)