Uppgradera en delad iPad till iPadOS 17

Du kan inte uppgradera en delad iPad till iPadOS 17 om det finns befintliga användarkonton på iPad-enheten.

Om du använder din MDM-lösning (Mobile Device Management) för att uppgradera en delad iPad kommer uppgraderingen inte att installeras om det finns befintliga användarkonton på iPad-enheten. Om du använder Finder eller Apple Configurator på en Mac för att uppdatera den delade iPad-enheten kommer de befintliga användarna inte att kunna logga in efter uppgraderingen.

Använd istället din MDM-lösning för att ta bort befintliga användare från iPad-enheten innan du uppgraderar, eller använd Finder eller Apple Configurator på en Mac för att radera iPad-enheten innan du uppgraderar.

Om din anpassade bakgrundsbild försvinner från delade iPad-enheter efter att du har uppgraderat iPad till iPadOS 17 kan du använda din MDM-lösning för att omdistribuera den.