Funktioner i Pages, Numbers och Keynote på iCloud.com

Pages, Numbers och Keynote är tillgängliga på Mac, iPhone, iPad och iCloud.com. Läs om funktioner som fungerar annorlunda på iCloud.com.

Filbegränsningar för Pages, Numbers och Keynote på iCloud.com

• Du kan lägga till GIF-, JPEG- och PNG-bilder som är upp till 50 MB vardera. Om du vill lägga till större bilder använder du Pages, Numbers och Keynote på din Mac, iPhone eller iPad. Sedan kan du visa bilderna i dina dokument på iCloud.com.

• Du kan klistra in cirka 2 miljoner tecken i ett dokument åt gången.

• Du kan skapa så många blad i ett Numbers-kalkylblad som du vill. Varje tabell kan ha upp till 255 kolumner, 65 535 rader och cirka 130 000 celler med data. Du kan visa kalkylblad som har tabeller med fler rader och kolumner, men du kan inte redigera dem.

• Du kan ändra upp till 100 000 celler samtidigt.

• Upp till 100 personer kan visa och redigera delade dokument samtidigt.

• Du kan visa dokument med vertikal text, men du kan inte redigera dem.

Funktioner som skiljer sig åt i Pages på iCloud.com

Dessa funktioner i Pages på iCloud.com skiljer sig från funktionerna i Pages på din Mac, iPhone eller iPad:

• Om du spårar ändringar i ett Pages-dokument kan du öppna det med Pages på iCloud.com men du kan inte redigera dokumentet. Om du äger dokumentet kan du stänga av Spåra ändringar när du öppnar det i Pages för Mac, iPhone eller iPad. Läs mer om att spåra ändringar.

• 3D-diagram visas som 2D-diagram.

• När du redigerar en fil som har ett 3D-objekt visas 3D-objektet som en statisk bild, alternativen Spela, Pausa och Rotera visas inte och begränsade alternativ för att inspektera visas.

• Du kan visa men inte redigera ekvationer, diagramutfyllnadslinjer och villkorade markeringsregler.

• Övertonande textfyllnad och bildtextfyllnad visas som enhetliga färger.

• Icke-enhetliga textkonturer visas som enhetliga konturer.

• Böjda skuggor och kontaktskuggor visas som kantskuggor.

• Du kan inte kopiera och klistra in sidor eller avsnitt.

• Du kan inte redigera sidmallar, ändra mallar för en sida eller tillämpa en mall på en sida igen.

• Du kan inte lägga till eller spela upp inbäddade webbvideor.

• Adresslänkning är inte tillgängligt i Pages på iCloud.com. Om du öppnar ett dokument som innehåller adresslänkningsfält ska du lägga märke till följande skillnader:

• Markering av länkningsfält visas inte som standard.

• Om du klickar på text i länkningsfält visas markeringar för det fältet.

• Text i länkningsfält kan raderas som ett helt block.

• Uppdateringar om deltagares aktivitet i dokument där du samarbetar på iCloud.com kan endast visas av deltagare som använder Pages på Mac, iPad eller iPhone.

• Du kan öppna ett dokument med en SVG-fil och se det, men du kan inte öppna SVG-filen för att redigera den i en annan app.

Funktioner som skiljer sig åt i Numbers på iCloud.com

Dessa funktioner i Numbers på iCloud.com skiljer sig från funktionerna i Numbers på din Mac, iPhone eller iPad:

• Formulär i Numbers för iPhone- eller iPad-kalkylblad döljs när du öppnar kalkylbladet i Numbers på iCloud.com.

• I Numbers på iCloud.com kan du redigera en tabell som har kopplats till ett formulär och dina ändringar visas i formuläret när du öppnar kalkylbladet i Numbers för iPhone eller iPad.

• Om du raderar en tabell som länkats till ett formulär i Numbers på iCloud.com rensas formuläret. Om du slår ihop celler i en tabell som kopplats till ett formulär kan formuläret komma att rensas.

• 3D-diagram visas som 2D-diagram.

• När du redigerar en fil som har ett 3D-objekt visas 3D-objektet som en statisk bild, alternativen Spela, Pausa och Rotera visas inte och begränsade alternativ för att inspektera visas.

• Du kan visa men inte redigera ekvationer, diagramutfyllnadslinjer och villkorade markeringsregler.

• Övertonande textfyllnad och bildtextfyllnad visas som enhetliga färger.

• Icke-enhetliga textkonturer visas som enhetliga konturer.

• Böjda skuggor och kontaktskuggor visas som kantskuggor.

• Du kan inte lägga till eller spela upp inbäddade webbvideor.

• Du kan inte skapa intervallbaserade pivottabeller.

• Du kan inte skapa ögonblicksbilder av pivottabeller.

• Du kan inte redigera ett pivotdiagrams datareferenser.

• Uppdateringar om deltagares aktivitet i kalkylblad där du samarbetar på iCloud.com kan endast visas av deltagare som använder Numbers på Mac, iPad eller iPhone.

• Du kan öppna ett kalkylblad med en SVG-fil och se det, men du kan inte öppna SVG-filen för att redigera den i en annan app.

Funktioner som skiljer sig åt i Keynote på iCloud.com

Dessa funktioner i Keynote på iCloud.com skiljer sig från funktionerna i Keynote på din Mac, iPhone eller iPad:

• Du kan varken visa eller redigera animeringsbyggen, men de finns kvar i presentationen och kan visas och redigeras på en Mac, iPhone eller iPad.

• Övergångar och byggen som inte stöds i Keynote på iCloud.com visas som Upplösning. Originalövergångarna finns kvar i dokumentet och kan visas och redigeras i Keynote för Mac, iPhone eller iPad.

• Ljudspåret (ljud som spelas upp under ett bildspel) spelas inte upp på iCloud.com. Ljudspåret finns kvar i dokumentet och spelas upp i Keynote för Mac, iPhone eller iPad.

• Inspelat ljud (berättarröst) spelas inte upp på iCloud.com. Det finns kvar i dokumentet och spelas upp i Keynote för Mac, iPhone eller iPad. När du redigerar ditt dokument i Keynote på iCloud.com kanske inspelningen blir osynkroniserad med bildspelet.

• Inställningar för automatisk uppspelning av ett bildspel när det öppnas eller startas om ignoreras.

• 3D-diagram visas som 2D-diagram.

• När du redigerar en fil som har ett 3D-objekt visas 3D-objektet som en statisk bild, alternativen Spela, Pausa och Rotera visas inte och begränsade alternativ för att inspektera visas.

• När du spelar upp en presentation visas 3D-objekt som 2D-objekt och animationer följer standarderna för 2D-objekt.

• Du kan visa men inte redigera ekvationer, diagramutfyllnadslinjer och villkorade markeringsregler.

• Övertonande textfyllnad och bildtextfyllnad visas som enhetliga färger.

• Icke-enhetliga textkonturer visas som enhetliga konturer.

• Böjda skuggor och kontaktskuggor visas som kantskuggor.

• Du kan inte redigera bildlayouter, ändra layouter för en bild eller tillämpa en layout på en bild igen.

• Filmer och ljud spelas inte upp under övergången från en bild till nästa.

• Du kan inte använda översiktsvyn.

• Du kan inte lägga till ett nytt livevideoobjekt men du kan redigera befintliga livevideoobjekt.

• Om du har ett livevideoobjekt i din presentation kommer du inte åt din kamera eller dina enheter medan du presenterar.

• Dynamiska bakgrunder spelas inte upp och visas som statiska bilder.

• Uppdateringar om deltagares aktivitet i presentationer där du samarbetar på iCloud.com kan endast visas av deltagare som använder Keynote på Mac, iPad eller iPhone.

• Du kan öppna en presentation med en SVG-fil och se den, men du kan inte öppna SVG-filen för att redigera den i en annan app.