Så här ser du till att Magic Mouse har en jämn spårning

Läs om vad du ska göra om din Magic Mouse rycker till, laggar eller reagerar långsamt.

Rengör sensorn

No alt supplied for Image

Leta reda på sensorn på undersidan av Magic Mouse och spruta sedan tryckluft på sensorn eller torka av den med en trasa. Om du använder tryckluft ska du inte hålla luftbehållaren upp och ned medan du använder den.

Kontrollera musens spårningsinställningar

I Systeminställningar kan du ändra hastigheten för musspårning, dubbelklick och rullning.

Kontrollera om det finns störningar

Läs om hur du löser Bluetooth-problem som orsakas av trådlösa störningar.

Läs mer

Kontakta Apple om din mus fortfarande är långsam eller laggar.