Ändra tidsinställningarna på din Apple Watch

Läs om hur du ställer in 24-timmarsklocka på din Apple Watch och hur du ställer in tid framåt på urtavlan.

Ställa in klockan på 24-timmarsklocka

1. Öppna appen Apple Watch på iPhone-enheten.

2. Tryck på Klocka.

3. Slå på 24-timmarsklocka.

Ställa in tiden framåt på urtavlan

Du kan ställa in tiden som visas på urtavlan framåt i tiden jämfört med det verkliga klockslaget. Dina alarm, notiser, Världsklocka och andra tider kommer fortsatt att motsvara den verkliga tiden.

1. Öppna appen Inställningar på din klocka och tryck sedan på Klocka.

2. Tryck på +0 min.

3. Vrid Digital Crown och välj hur många minuter framåt i tiden du vill ställa in urtavlan på klockan.

Apple Watch som visar en urtavla med möjlighet att ställa in tiden framåt i upp till 59 minuter
  4. Tryck på knappen Klarknappen Klar.