Dela GarageBand för iOS- och Logic Pro för iPad-låtar till SoundCloud

Om du vill dela till SoundCloud sparar du låten som en ljudfil och överför sedan filen med SoundCloud-appen på din enhet.

Dela din GarageBand-låt till SoundCloud

1. Tryck på Bläddra i bläddraren Mina låtar i GarageBand på din iPhone eller iPad.

2. Tryck på Markera och sedan på låten som du vill överföra till SoundCloud. Beroende på din enhet kan du behöva trycka på knappen Mer, sedan på Markera och sedan på låten.

3. Tryck på knappen Dela.

4. Tryck på Låt för att exportera låten som en stereoljudfil.

5. Välj ljudkvalitet för ljudfilen. För bästa resultat väljer du Okomprimerad (WAV) eller Okomprimerad (AIFF).

6. Ange låtinformation och tryck sedan på Dela.

7. Tryck på Spara i Filer, välj var du vill spara ljudfilen (till exempel på iCloud Drive eller på din enhet) och tryck sedan på Spara. Välj inte standardmappen för GarageBand för iOS, där dina GarageBand-projekt sparas som standard.

8. Öppna SoundCloud-appen och överför sedan ljudfilen.

Dela din Logic Pro för iPad-låt till SoundCloud

1. I mixern i Logic Pro för iPad ser du till att spåren som du vill ta med i exporten dirigeras till huvudstereoutmatningen och inte har ljudet avstängt.

2. Tryck på projektnamnet i det övre vänstra hörnet på skärmen och tryck sedan på Exportera.

3. Om du vill exportera en del av projektet stänger du av Entire Project Length (hela projektlängden) och justerar sedan värdena i fälten Start Position (startposition) och End Position (slutposition). Du kan trycka på fälten för att redigera värdena i dialogrutan för numerisk inmatning.

• Om cykelläget är aktiverat avgör cykelområdet start- och slutpositionerna.

4. Välj filtyp för den exporterade ljudfilen. För bästa resultat väljer du Okomprimerad (WAV) eller Okomprimerad (AIFF).

5. Om du vill ställa in alternativ för den filtyp du har valt trycker du på informationsknappen och markerar sedan alternativen. När du är klar trycker du på Exportera för att återgå till huvudfönstret Exportera.

6. Om du vill visa och ställa in ytterligare exportalternativ trycker du på Processing Details (bearbetningsdetaljer) och sedan på Exportera för att återgå till huvudfönstret Exportera.

7. Tryck på Dela.

8. När filen har renderats trycker du på Spara i Filer, väljer var du vill spara ljudet (till exempel på iCloud Drive eller på din enhet) och trycker sedan på Spara. Välj inte standardmappen för Logic Pro för iPad, där dina Logic Pro-projekt sparas som standard.

9. Öppna SoundCloud-appen och överför sedan ljudfilen.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.