Så här förvandlar du en Live Photo-bild till en video på din iPhone

Du kan välja en Live Photo-bild i dina album och förvandla den till en video som du kan spara eller dela.

1. Gå till avsnittet Album i appen Bilder.

2. Rulla ned till Medietyper och tryck på Live Photo-bilder.

3. Tryck för att välja en Live Photo-bild.

4. Tryck på knappen MerIngen bildtext för denna bild i det övre högra hörnet och välj Spara som video.

Om du trycker på fliken Album i ett öppet album ska du trycka på Album i det övre vänstra hörnet för att gå till Album-huvudskärmen.

Hitta din nya video i albumet Senaste. Live Photo-bilden är fortfarande tillgänglig i albumet Live Photo-bilder

Du kan använda iMovie till att kombinera flera videor som har skapats av Live Photo-bilder.