Använda eSIM med din iPad i Fastlandskina

Läs om vilka iPad-modeller som stöder eSIM i Fastlandskina och hur du ställer in mobiltjänst på din enhet.

iPad-modeller som stöds

Följande iPad-modeller stöder eSIM i Fastlandskina:

• iPad (10:e generationen) Wi-Fi + Cellular, modellnummer A3162

Alla andra iPad-modeller, inklusive de som köpts utanför Fastlandskina, kan inte installera en eSIM-profil från operatörer i Fastlandskina.

Så här identifierar du din iPad-modell

Använd modellnumret för att ta reda på vilken iPad-modell du har. Du hittar modellnumret på tre sätt:

• Titta på baksidan av din iPad.

• Titta på baksidan av din iPad-förpackning.

• Gå till Inställningar > Allmänt > Om. Leta efter modellnumret i det översta stycket. Om numret du ser har ett snedstreck ”/” är det artikelnumret (till exempel MY3K2LL/A). Tryck på artikelnumret för att visa modellnumret. Det har en bokstav följt av fyra siffror och inget snedstreck (till exempel A2342).

Läs mer om att identifiera din iPad-modell

Om eSIM för iPad i Fastlandskina

• China Unicom är den enda eSIM-operatören som stöds för iPad-enheter. Kontakta China Unicom för mer information.

• Om du vill aktivera mobildata med eSIM för iPad i Fastlandskina måste du ha en iPad (10:e generationen) Wi-Fi + Cellular, modell A3162 och befinna dig i Fastlandskina.

Resa med din iPad utanför Fastlandskina

När du reser utanför Fastlandskina kan din iPad (10:e generationen) Wi-Fi + Cellular, modellnummer A3162 installera eSIM-mobildataabonnemang från operatörer som inte kommer från Fastlandskina. Du måste ha platstjänster aktiverat på din enhet för att installera e-SIM som inte kommer från Fastlandskina när du reser utanför Fastlandskina.

Om du vill veta mer om roaming med din prisplan från China Unicomkontaktar du China Unicom.

Ställa in ett eSIM med din iPad i Fastlandskina

Om du vill aktivera ett eSIM på din iPad kan du hämta din operatörs app från App Store.

Det här behöver du

Läs om hur du ställer in ett eSIM på din iPad i Fastlandskina

Så här aktiverar du ett eSIM på din iPad:

1. Hämta din operatörs app från App Store.

2. Följ anvisningarna på skärmen.

Så här använder du din iPhone för att aktivera ett eSIM på din iPad:

1. Hämta din operatörs app på din iPhone från App Store.

2. Följ anvisningarna på skärmen.