Om du får en varning i appen Hitta om att dina AirPods inte är helt inställda

Du kan se den här varningen om dina AirPods inte går att parkoppla eller om de parkopplas delvis (till exempel om bara den högra öronsnäckan parkopplas).

Det kan ta ett tag innan dina AirPods parkopplas. Om du får en varning om att de inte är parkopplade eller att parkopplingen är ofullständig, väntar du några minuter tills parkopplingen är klar.

Om du fortfarande får varningen provar du dessa felsökningssteg:

1. Uppdatera till den senaste versionen av iOS eller iPadOS. Vissa AirPods och vissa Hitta-funktioner fungerar endast med den senaste mjukvaruversionen.

2. Se till att du har aktiverat Hitta: I Inställningar trycker du på ditt namn > Hitta och trycker sedan på Hitta min iPhone. Se till att både Hitta min iPhone och Hitta-nätverket är aktiverade.

I iPhone-inställningarna kan du aktivera Hitta och Hitta-nätverket.
  3. Se till att Bluetooth är aktiverat och att Hitta-nätverket är aktiverat för dina AirPods:

ios-17-iphone-14-pro-settings-bluetooth-airpods-find-my-network
    • Inställningar > Bluetooth och se till att det är aktiverat.

• Tryck sedan på knappen Mer info No alt supplied for Image bredvid dina AirPods. Rulla ned och se till att Hitta-nätverk är aktiverat.

4. Om du inte har gjort det aktiverar du tvåfaktorsautentisering för ditt Apple-ID.

5. Om du inte har gjort det aktiverar du iCloud-nyckelring.

6. Se efter om det finns en varning i Inställningar om att uppdatera Apple-ID-inställningar. Om det finns en varning följer du anvisningarna för att slutföra installationen.

7. Stäng locket på laddningsetuiet, vänta ett tag och öppna sedan locket igen.

Parkopplingen bör vara klar efter cirka en minut och då ska varningen inte visas längre.

Tryck på Enheter i Hitta, välj dina AirPods och tryck sedan på Ta bort den här enheten. Gå sedan till hemskärmen på din iPhone och öppna locket på ditt laddningsetui för att återansluta dina AirPods.

Få mer hjälp med att ansluta dina AirPods till dina Apple-enheter