Köpa ett AppleCare-abonnemang

Om du har en berättigad enhet kan du köpa ett AppleCare+-abonnemang eller en AppleCare Protection Plan för att få ytterligare rätt till service.

applecare-products-homepod-apple-tv-4k-macbook-pro-14in-ipad-pro-11in-iphone-14-pro-iphone-14-pro-max-apple-watch

Köpa en plan för den här enheten

Få rätt till service för berättigade iPhone-, iPad- eller Mac-enheter som du för närvarande använder samt alla Bluetooth-parkopplade enheter, till exempel dina AirPods eller din Apple Watch.

Få rätt till service för den här enheten

Köpa en plan för en annan enhet

Få rätt till service för alla dina berättigade enheter.

Välj en produkt som ska få rätt till service

Om du inte ser rätt till service med AppleCare+ kontrollerar du att din enhet är berättigad.

Alla produkter och köpalternativ är inte tillgängliga i alla länder eller regioner.

Vad ingår?

Lär dig vilka tjänster och support som omfattas av en AppleCare-plan

Läs mer

• Behöver du hjälp med att köpa ett AppleCare-abonnemang kontaktar du Apple-supporten.

• I de flesta länder och regioner kan du köpa AppleCare+ inom 60 dagar efter att du köpte enheten. I Japan kan du köpa AppleCare+ inom 30 dagar efter att du köpte enheten. I Fastlandskina kan du köpa AppleCare+ för din enhet inom 7 dagar från köpet eller i en Apple Store-butik inom 60 dagar från köpet. (Går du till en Apple Store måste du ha med dig ett inköpsbevis och personalen kommer att inspektera enheten.)

• I vissa länder och regioner kan du köpa en AppleCare Protection Plan inom ett år efter köpet av en berättigad Mac, Apple TV eller annan enhet.

Apples begränsade garanti och förmånerna i AppleCare-abonnemanget gäller utöver dina rättigheter i konsumentköplagen.