Köpa ett AppleCare-abonnemang

Få obegränsat skydd mot oavsiktliga skador, rätt till service för hårdvara, prioriterad support och mer med ett AppleCare+-abonnemang.

applecare-products-homepod-apple-tv-4k-macbook-pro-14in-ipad-pro-11in-iphone-14-pro-iphone-14-pro-max-apple-watch

Köpa ett abonnemang för din enhet

Få rätt till service med AppleCare+ för alla dina berättigade enheter.

Få rätt till service

Rätt till service enligt AppleCare+ finns att köpa när du köper din enhet, eller under en begränsad tid efteråt.

Om du inte ser rätt till service med AppleCare+ kontrollerar du att din enhet är berättigad.

Alla produkter och köpalternativ är inte tillgängliga i alla länder eller regioner.

Vad ingår?

Läs mer om AppleCare+-abonnemang och berättigande till rätt till service.

Kontakta Apple-supporten

Apples begränsade garanti och förmånerna i AppleCare+-abonnemanget gäller utöver dina rättigheter i konsumentköplagen.