Övre högtalare till iPhone 15 Pro Max

Innan du börjar

Varning

Läs Batterisäkerhet och följ riktlinjerna för hantering av arbetsyta och batteri innan du börjar.

Ta bort följande del innan du börjar:

Verktyg

• 6,7-tums reparationsbricka

• ESD-säker pincett

• JCIS-bit

• Nitrilhandskar

• Nylonpetverktyg (svart)

• Vridmomentnyckel (turkos, 0,75 kgf cm)

Var försiktig

Undvik att ta på TrueDepth-kameraenheterna eller närliggande delar för att inte skada linserna.

Borttagning

1. Placera höljet i reparationsfacket med usb-C-kontakten vänd mot utskärningen.

2. Ta bort två stjärnskruvar från den övre högtalaren med en vridmomentnyckel och JCIS-biten. Lägg skruvarna åt sidan.

3. Använd en ESD-säker pincett för att lyfta ut den övre högtalaren ur höljet.

Återmontering

1. Använd en ESD-säker pincett för att placera den övre högtalaren i höljet så att den ligger jämnt med höljets kant.

•  Var försiktig: Se till att den övre högtalaren inte lutar eller vinklad.

2. Skruva i en ny stjärnskruv (923-09802) (1) på toppen av den övre högtalaren med den turkosa vridmomentnyckeln och JCIS-biten.

3. Sätt fast en ny stjärnskruv (923-10046) (2) längst ned i den övre högtalaren med den turkosa vridmomentnyckeln och JCIS-biten.

Sätt tillbaka följande del för att slutföra återmonteringen: