Nedre högtalare till iPhone 15

Innan du börjar

Varning

Läs Batterisäkerhet och följ riktlinjerna för hantering av arbetsyta och batteri innan du börjar.

Ta bort följande del innan du börjar:

Verktyg

• 6,1-tums reparationsbricka

• ESD-säker pincett

• JCIS-bit

• Micro stix-bit

• Nylonpetverktyg (svart)

• Vridmomentnyckel (grön, 0,45 kgf cm)

• Vridmomentnyckel (turkos, 0,75 kgf cm)

Var försiktig

Undvik att röra jordningsfjädrarna på och nära den nedre högtalaren.

Borttagning

1. Placera höljet i reparationsfacket med usb-C-kontakten vänd mot utskärningen.

2. Ta bort de fyra stjärnskruvarna (1) från den nedre högtalaren med en vridmomentnyckel och JCIS-biten. Lägg skruvarna åt sidan.

3. Ta bort en trilobe-skruv (2) från den nedre högtalaren med en vridmomentnyckel och Micro stix-biten. Lägg skruven åt sidan.

4. Ta bort den nedre högtalaren från höljet.

•  Var försiktig

• Se till att inte skada jordningsfjädern på den nedre högtalaren.

• Lyft inte ventilhöljet när du tar bort den nedre högtalaren.

Återmontering

1. Kontrollera att gummipackningen är placerad som på bilden. Om packningen sitter fel placerar du den rätt med en ESD-säker pincett.

2. Placera den nedre högtalaren i höljet. Skjut in det nedre högra skruvhålet på den nedre högtalaren under ventilhöljet (1) och sänk sedan ned den nedre högtalaren på plats (2).

•  Var försiktig: Lyft inte ventilhöljet när du placerar den nedre högtalaren.

3. Sätt fast en ny stjärnskruv (923-09816) (2) i den nedre högtalaren med den turkosa vridmomentnyckeln och JCIS-biten.

4. Sätt fast tre nya stjärnskruvar (923-09823) (3) i den nedre högtalaren med den turkosa vridmomentnyckeln och JCIS-biten.

5. Skruva i en ny trilobe-skruv (923-09819) (1) i den nedre högtalaren med den gröna vridmomentnyckeln och Micro stix-biten.

•  Var försiktig: Se till att inte skada jordningsfjädrarna på den nedre högtalaren.

Sätt tillbaka följande del för att slutföra återmonteringen: