iPhone 15 – övre högtalare

Innan du börjar

Varning

Läs Batterisäkerhet och följ riktlinjerna för hantering av arbetsyta och batteri innan du börjar.

Ta bort följande delar innan du börjar:

Verktyg

• 6,1-tums reparationsbricka

• ESD-säker pincett

• JCIS-bit

• Nylonpetverktyg (svart)

• Vridmomentnyckel (grå, 0,55 kgf cm)

Borttagning

1. Placera höljet i reparationsfacket med usb-C-kontakten vänd mot utskärningen.

2. Lyft bort änden på det bakre 2 glasets antennflexkabel från kontakten.

3. Använd den spetsiga änden av ett svart petverktyg för att lyfta den övre änden av antennen till glaset på baksidan 2 från den övre högtalaren. Ta bort antennen för att komma åt en skruv på övre högtalaren. Spara antennen till återmonteringen.

• Obs! Antennflexkablarna till glaset på baksidan är anslutna till antennen.

4. Ta bort fem stjärnskruvar från den övre högtalaren med en vridmomentnyckel och JCIS-biten.

5. Lyft bort änden på flexkabeln till den övre högtalaren från kontakten.

6. Ta ut den övre högtalaren ur höljet.

Återmontering

1. Placera den övre högtalaren i höljet.

2. Tryck änden på den övre högtalarens flexkabel mot kontakten.

3. Skruva i följande fem stjärnskruvar i den övre högtalaren med den grå vridmomentnyckeln och JCIS-biten.

• Två stjärnskruvar (923-09823) (1)

• Två stjärnskruvar (923-09812) (2)

• En stjärnskruv (923-09814) (3)

4. Tryck änden av antennflexkabeln till glaset på baksidan mot kontakten.

•  Var försiktig: Om antennen till glaset på baksidan försvinner eller skadas upprepar du steg 2 och 3 för borttagning av den övre högtalaren. Slutför sedan steg 4 i återmonteringen av baksidans glas med en ny antenn till glaset på baksidan.

5. Om iPhone-enheten inte har en mmWave-antenn sätter du tillbaka skumbiten.

• Viktigt: Om skummaterialet tappas bort eller skadas byter du ut det.

Sätt tillbaka följande delar för att slutföra återmonteringen: