iPhone 15 Plus – nedre högtalare

Innan du börjar

Varning

Läs Batterisäkerhet och följ riktlinjerna för hantering av arbetsyta och batteri innan du börjar.

Ta bort följande delar innan du börjar:

Verktyg

• 6,7-tums reparationsbricka

• ESD-säker pincett

• JCIS-bit

• Micro stix-bit

• Nylonpetverktyg (svart)

• Vridmomentnyckel (blå, 0,65 kgf cm)

• Vridmomentnyckel (grön, 0,45 kgf cm)

Var försiktig

Undvik att röra jordningsfjädrarna på och nära den nedre högtalaren.

Borttagning

1. Placera höljet i reparationsfacket med usb-C-kontakten vänd mot utskärningen.

2. Ta bort de fyra stjärnskruvarna (1) med en vridmomentnyckel och JCIS-biten. Lägg skruvarna åt sidan.

3. Ta bort trilobe-skruven (2) med en vridmomentnyckel och Micro stix-biten. Lägg skruven åt sidan.

4. Ta bort den nedre högtalaren från höljet.

•  Var försiktig: Se till att inte skada jordningsfjädrarna på den nedre högtalaren.

Återmontering

1. Kontrollera att gummipackningen är placerad som på bilden. Om packningen sitter fel placerar du den rätt med en ESD-säker pincett.

2. Luta den nedre högtalaren i en 45-graders vinkel och placera den i höljet.

3. Skruva in fyra nya stjärnskruvar i den nedre högtalaren med den blå vridmomentnyckeln och JCIS-biten:

• Två stjärnskruvar (923-09856) (1)

• Två stjärnskruvar (923-09857) (2)

4. Skruva i en ny trilobe-skruv (923-09819) i den nedre högtalaren (3) med den gröna vridmomentnyckeln och Micro stix-biten. Tryck försiktigt på den nedre högtalaren för att säkerställa att skruvarna är inriktade i skruvhålen.

•   Var försiktig: Se till att inte skada jordningsfjädrarna på den nedre högtalaren.

Sätt tillbaka följande delar för att slutföra återmonteringen: