iPhone 15 Plus – Övre högtalare

Innan du börjar

Varning

Läs Batterisäkerhet och följ riktlinjerna för hantering av arbetsyta och batteri innan du börjar.

Ta bort följande delar innan du börjar:

Verktyg

• 6,7-tums reparationsbricka

• ESD-säker pincett

• JCIS-bit

• Nylonpetverktyg (svart)

• Vridmomentnyckel (blå, 0,65 kgf cm)

• Vridmomentnyckel (orange, 0,85 kgf cm)

Borttagning

1. Placera höljet i reparationsfacket med usb-C-kontakten vänd mot utskärningen.

• Viktigt: Om iPhone-enheten inte har en mmWave-antenn fortsätter du till steg 3.

• mmWave-antenn

2. Lyft bort änden av det bakre glasets antennflexkabel 2 från kontakten och använd en ESD-säker pincett för att ta bort antennen från högtalaren. Spara den antennen för det bakre glaset 2 för återmontering.

3. Ta bort de sju stjärnskruvarna från den övre högtalaren med en vridmomentnyckel och JCIS-biten.

4. Använd det svarta petverktyget för att lyfta bort änden på flexkabeln till den övre högtalaren från kontakten.

5. Ta ut den övre högtalaren ur höljet.

Återmontering

1. Placera den övre högtalaren i höljet och rikta in packningen med fördjupningen.

2. Tryck änden på den övre högtalarens flexkabel mot kontakten.

3. Använd den orangefärgade vridmomentnyckeln och JCIS-biten för att sätta fast fyra nya stjärnskruvar (923-09846) i den övre högtalaren (1).

4. Använd den blå vridmomentnyckeln och JCIS-biten för att sätta fast tre nya stjärnskruvar i den övre högtalaren:

• Två stjärnskruvar (923-09847) (2)

• En stjärnskruv (923-09848) (3)

5. Om iPhone-enheten har en mmWave-antenn placerar du den bakre glasantennen 2 på plats och trycker in änden av antennflexkabeln mot kontakten.

• Viktigt: Om du tappar bort den bakre glasantennen 2 eller om den skadas byter du ut den mot en ny.

Sätt tillbaka följande delar för att slutföra återmonteringen: