Säkerhetsuppdateringar från Apple (15 januari 2008 till 3 december 2009)

I det här dokumentet beskrivs säkerhetsuppdateringar för Apple-produkter från 15 januari 2008 till 3 december 2009.

Apple skyddar sina kunder genom att aldrig avslöja, diskutera eller bekräfta säkerhetsproblem innan en fullständig utredning har genomförts och alla nödvändiga buggfixar eller utgåvor är tillgängliga. Mer information om Apples produktsäkerhet finns på webbplatsen för Apple Product Security.

Viktigt: I det här dokumentet beskrivs uppdateringar och lanseringar från 15 januari 2008 till 3 december 2009. Information om nyare lanseringar hittar du i den här artikeln. Information om tidigare säkerhetsuppdateringar finns i följande dokument:

Skaffa Mac OS X

Information om hur du skaffar Mac OS X (klient) finns här. Information om hur du skaffar Mac OS X Server finns här.

Programuppdateringar för Mac OS X är tillgängliga från:

PGP-nyckel för Apple Product Security

Information finns i Så här använder du PGP-nyckeln för Apple Product Security. -

Säkerhetsuppdateringar

Namn och informationslänk – Släpptes i – Utgivningsdatum

(*) Grundas på ett utkast till IEEE 802.11n-specifikation.

Säkerhetsuppdateringar ingår vanligtvis i senare programuppdateringar

Säkerhetsuppdateringar för Mac OS X ingår vanligtvis i nästa programuppdatering för Mac OS X.

Det kan även finnas säkerhetsuppdateringar för mjukvara som inte ingår i Mac OS X. Programuppdateringar paketeras i syfte att skydda systemet. Säkerhetsuppdateringar erbjuds endast för system som behöver uppdateringen, det vill säga de erbjuds inte för senare versioner där de redan finns med.

Viktigt! Information om produkter som inte tillverkas av Apple ges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Kontakta säljaren för ytterligare information.